Με 21 παίκτες ο Πανσερραϊκός στην Κοζάνη! Επιστρέφει ο Μαΐκλ Ολαϊτάν!

Με 21 παίκτες ο Πανσερραϊκός στην Κοζάνη! Επιστρέφει ο Μαΐκλ Ολαϊτάν!

Πάλι εκτός έμεινε ο Στέργιος Τσιμίκας, απο τις υποχρεώσεις του Πανσερραϊκού, αφού το μυικό πρόβλημα που αισθάνεται δεν τον αφήνει να συνεχίσει το ίδιο καλά, όπως  ξεκίνησε στους δυο πρώτους αγώνες των «λιονταριών»!

Αντίθετα ο Μαΐκλ Ολαϊτάν, ξεμπέρδεψε… με το ελαφρύ πρόβλημα στο πόδι του και θα είναι κανονικά στις επιλογές του Πέτρου Στοΐλα. Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή και ο νεαρός σεντερ φορ Θεοδωρίδης, που αποκτήθηκε τελευταία μέρα των μεταγραφών απο τον Αστέρα Τρίπολης.

Η αποστολή του Πανσερραϊκού ταξίδεψε απο το Σάββατο στην Δυτική Μακεδονία και διανυκτέρευσε στην Πτολεμαΐδα, λόγω των γνωστών προβλημάτων covid, στην περιοχή. Ο αγώνας είναι σήμερα στις 15:00 στο ΔΑΚ Κοζάνης.

Η αποστολή:

Γουναρίδης, Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Καλί, Κουτσίδης, Ζέρης, Πίντο, Γράβας, Ψάλτης, Μαρκιόνι, Κρητικός, Φάμπρι, Λουφάκης, Μέσι, Γεωργιάδης, Πέτρου, Θεοδωρίδης, Ολαϊτάν, Γκούρτσας, Πράντο.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr