Με 20αδα ο Απόλλων κόντρα στον Πανσερραϊκό

Με 20αδα ο Απόλλων κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (18/11) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία των παικτών του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό, στο στάδιο Αλκαζάρ, την Κυριακή (19/11, 15:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τους Σερραίους, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές. Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Πλάτωνας Καρακατσάνης, Κώστας Χατζής όπως και οι Πέτρος Κραβαρίτης και Αλεξάνταρ Μίλιτς, ενω εκτός βρίσκονται και οι νεαροί Πρατσίλας και Τσιάτας.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Φιρινίδης (Τ), Παιτέρης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Σάββας, Σουλίδης, Τσιλούλης, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Καμπέρης, Σαχινίδης, Ιορδανίδης, Βουτσιάς, Διβανές, Ανδρέου Ι., Λουκάς, Ιβανίδης.

 

πηγή:athleticlarissa.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr