Με 19 στην Σπάρτη ο Πανσερραϊκός για το διπλό!

Με 19 στην Σπάρτη ο Πανσερραϊκός για το διπλό!

Με 19 ετοιμοπόλεμους παίκτες αναχώρησε η αποστολή του Πανσερραϊκού για το μακρινό ταξίδι με το λεωφορείο ως την Σπάρτη, εκεί όπου το Σάββατο(15:00, EΡΤ3) θα διεκδικήσει την 4η συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα σε μία καλή ομάδα, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, κάτι που σημαίνει πως για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη με καλή ψυχολογία και σίγουρα πιο ήρεμοι από την συγκομιδή βαθμών που τους έχει φέρει στο μέσον της βαθμολογίας θα αναζητήσουν ακόμη μία νίκη που φέρει την προσπάθεια του τελευταίου μήνα στο… αποκορύφωμα και με δεδομένο πως η Σπάρτη έχει δείξει και μία αστάθεια στα αποτελέσματα της όλα είναι ανοιχτά, αρκεί να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο την μέγιστη συγκέντρωση στην άμυνα. Ο Πανσερραϊκός έχει δείξει άλλωστε μέχρι τώρα ότι όταν αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο θέμα, μπροστά έχει την ικανότητα να βρει τις λύσεις για να πετύχει γκολ.

Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν φυσικά οι Φουσού και Χατζηδίμπας που αποτελούν παρελθόν από την ομάδα, όπως και ο τραυματίας Βασίλης Αμαραντίδης, ενώ μπήκε μετά από αρκετό καιρό και ο Σιάκκας και αναλυτικά οι 19 είναι οι: Ρίστιτς, Πορής, Στέβιτς, Τζιτζικαλάκης, Ιωαννίδης, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαξής, Ρούτσης, Καπτέλι, Γκέκας, Δούμτσιος, Πόζογλου, Γκούρτσας, Ζιγκερίδης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr