Με 18 ομάδες & πιθανότατα πρωτάθλημα με 3 γύρους στη Β΄ Ε.Π.Σ.Σ!

Με 18 ομάδες & πιθανότατα πρωτάθλημα με 3 γύρους στη Β΄ Ε.Π.Σ.Σ!

Εξέπνευσε τη Δευτέρα 17/9 η προθεσμία της Ε.Π.Σ.Σ για τις δηλώσεις συμμετοχής στην Β΄ Κατηγορία, με ευχάριστη έκπληξη τις προσθήκες της τελευταίας στιγμής που ανέβασαν τον αριθμό των ομάδων στις 18, καθώς για κάποια στιγμή ήταν 12-13 και υπήρχε φόβος για το τι θα συμβεί.

Όπως έγινε γνωστό οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 9, ενώ το πρωτάθλημα πιθανότατα θα γίνει διαφορετικά απ’ όσο γνωρίζαμε μέχρι τώρα, καθώς υπάρχει πρόθεση να έχει 3 γύρους, σύμφωνα με τις σκέψεις της διοργανώτριας.

Μάλιστα ο τρόπος διεξαγωγής του θα ξεκαθαρίσει στο σημερινό Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Σ, με πλάνο οι ομάδες που είναι ψηλότερα στη βαθμολογία να δώσουν περισσότερα εντός έδρας ματς στον 3ο γύρο.

Πρόθεση της Ένωσης είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και να γίνει το συντομότερο δυνατόν και η κλήρωση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr