Με 18αδα και επιστροφές κόντρα στην Καλλιθέα ο Πανσερραϊκός

Με 18αδα και επιστροφές κόντρα στην Καλλιθέα ο Πανσερραϊκός

Την Καλλιθέα αντιμετωπίζει την Κυριακή στο Δημοτικό γήπεδο(17:00) ο Πανσερραϊκός, με το ερωτηματικό πλέον να είναι και πόσους παίκτες μπορεί να υπολογίζει ο Πέτρος Στοΐλας και αν αναλογιστεί κανείς πως στα Τρίκαλα ταξίδεψαν με το ζόρι 15, το γεγονός ότι πλέον θα έχει μία πλήρης 18μελη αποστολή μπορεί να τον κάνει και αισιόδοξο.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες δείχνουν ακόμη μία θετική διάθεση προκειμένου η ομάδα να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της και να μην αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, έχοντας ακόμη πέντε ματς να δώσει, συμπεριλαμβανομένου του Κυριακάτικου.

Ο Σερραίος τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες ενεργούς κατανοώντας την δύσκολη θέση που βρίσκεται και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά κανείς για να δώσει την οποιαδήποτε ενημέρωση για όσα γίνονται και δε γίνονται, με τους μοναδικούς που προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσουν οικονομικά να είναι ο ερασιτέχνης, οι παλαίμαχοι και φίλοι της ομάδας.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος υπήρξε η πολυτέλεια να αποκλειστεί από την αποστολή ο Σιάκκας που ταλαιπωρείται εδώ και ημέρες από ίωση, εκτός είναι ο τιμωρημένος Ρούσσος, όπως και ο Ρίστιτς που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, ενώ επιστρέφουν οι Κρητικός, Κάκκο, Πολίτης, Παπουτσογιαννόπουλος. Αναλυτικά η 18αδα:

Άντμαν, Πολίτης, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Τσαμούρης, Μακούσης, Ποζατζίδης, Ναζίμ, Παπουτσογιαννόπουλος, Αναστασόπουλος, Γιαξής, Γουάλεϊ, Πέτρου, Κάκκο, Πόζογλου, Δούμτσος, Εν’Νομό, Κρητικός.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr