Με 12+1 παίκτες κόντρα στην Δόξα ο Πανσερραϊκός για το φινάλε του μαρτυρίου!

Με 12+1 παίκτες κόντρα στην Δόξα ο Πανσερραϊκός για το φινάλε του μαρτυρίου!

Μία σεζόν… πραγματικό μαρτύριο για τον Πανσερραϊκό, ειδικά από τον Ιανουάριο και μετά, ολοκληρώνεται την Κυριακή κόντρα στην Δόξα Δράμας(17:00, live), με τον στόχο όλων όσων θέλησαν να κρατήσουν ζωντανό το γόητρο του συλλόγου να επιτυγχάνεται, καθώς παρά τα πολλά προβλήματα η ομάδα καταφέρνει να πέσει αγωνιστικά και δίνοντας τις μάχες της μέσα στο γήπεδο, αποφεύγοντας πολλές φορές την ύστατη ώρα την… ρετσινιά του εξωαγωνιστικού υποβιβασμού.

Ακόμη και στο τελευταίο ματς, που ουσιαστικά δεν έχει ιδιαίτερο νόημα, ο Πέτρος Στοΐλας που πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έμειναν μέχρι την τελευταία ημέρα, κατάφερε να συγκεντρώσει μία αποστολή 12+1 ποδοσφαιριστών και έτσι οι “κόκκινοι” αν και με φτωχό πάγκο θα παραταχθούν κανονικά κόντρα στους “μαυραετούς”.

 

Η έξτρα επιλογή, το +1 δηλαδή, στην αποστολή, αφορά στον Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο, ο οποίος αν και τραυματίας ζήτησε να βρίσκεται στον πάγκο έστω και για ψυχολογικούς προς τους συμπαίκτες του λόγους, ενώ οι υπόλοιποι θα είναι οι: Άντμαν, Στέβιτς, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Ναζίμ, Γιαξής, Πόζογλου, Πέτρου, Εν’Νομό, Δούμτσος, Μακούσης.

Πέρα από τους γνωστούς που αποχώρησαν τις προηγούμενες ημέρες(Τσαμούρη, Ρούσσο), εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κάκκο, ο τραυματίας Γουάλεϊ και οι Πολίτης, Αναστασόπουλος, Κρητικός που δεν θέλησαν να είναι διαθέσιμοι και είπαν “αντίο” μια ώρα αρχύτερα.

Και όλα αυτά ενώ πριν 3 χρόνια, τέτοιες ημέρες, 17 Μαΐου για την ακρίβεια, ο Πανσερραϊκός αντιμετώπιζε και πάλι την Δόξα και κερδίζοντας την με 1-0 πανηγύριζε το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική και την επιστροφή του.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr