Με όσους… αντέχουν κόντρα στην Καλλιθέα ο Πανσερραϊκός

Με όσους... αντέχουν κόντρα στην Καλλιθέα ο Πανσερραϊκός

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στην άσχημη και γεμάτη ερωτηματικά για το αύριο καθημερινότητα της ομάδας, οι παίκτες του Πανσερραϊκού επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις για να ξεκινήσουν και την προετοιμασία ενόψει του ματς της Κυριακής με την Καλλιθέα, με τον Πέτρο Στοΐλα να προσπαθεί να τους δώσει κίνητρο για να μην τα παρατήσουν.

Έτσι κι αλλιώς το στοίχημα πλέον είναι να μπορέσει η ομάδα να υποβιβαστεί αγωνιστικά και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει και παίκτες στην διάθεση της για να αγωνίζεται. Το δείγμα με τους 15 τελικά που ταξίδεψαν την περασμένη Κυριακή στα Τρίκαλα δεν είναι το καλύτερο και ο προπονητής των “λιονταριών” περιμένει ενημέρωση για το ποιους μπορεί να υπολογίζει.

Κάποιοι αποχώρησαν ήδη, με τον Ορφανίδη σύμφωνα με δημοσίευμα του flnews.gr να καταθέτει και προσφυγή, κάποιοι αναφέρουν για την ώρα τραυματισμούς, ενώ και ο Ρίστιτς έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας, οπότε κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει τις διαθέσεις των παικτών ειδικά αν δεν πάρουν και πάλι κάποια λίγα χρήματα, από την προσπάθεια που γίνεται από τον ερασιτέχνη, τους παλαιμάχους και την κοινωνία των Σερρών.

Οι σίγουροι είναι για την ώρα οι Σερραίοι που υπάρχουν στο ρόστερ, νεαροί και μη, πιθανόν και οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ και όσοι έχουν γερό στομάχι και πειστούν ότι με το να συνεχίσουν να αγωνίζονται κάνουν καλό στον εαυτό τους. Ο Ρούσσος πάντως είναι έτσι και αλλιώς τιμωρημένος για αυτό το ματς.

Όσον αφορά το ματς της Κυριακής άπαντες θεωρούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και θα γίνει κανονικά, γιατί παραμένει πάντα θέμα σοβαρό και η απλήρωτη εταιρεία security, ενώ το μυαλό όλων είναι ήδη στο ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Εργοτέλη, καθώς το ταξίδι για την Κρήτη είναι ακριβό και θεωρείται για την ώρα εξαιρετικά αμφίβολο το να γίνει.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr