Με όλες του τις δυνάμεις και τον κόσμο του, το Ρούπελ πηγαίνει για το 2-2 (9/4, 17:00) !

Με όλες του τις δυνάμεις και τον κόσμο του, το Ρούπελ πηγαίνει για το 2-2 (9/4, 17:00) !

ΡΟΥΠΕΛ  –  ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ  (1-2)

Τρεις ημέρες μετά την εκτός έδρας ήττα στην Κομοτηνή, το Ρούπελ υποδέχεται τον ΓΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο Σιδηροκάστρου με στόχο να παραμείνει “ζωντανό” στην σειρά ισοφαρίζοντας σε 2-2, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλειστεί και θα κλείσει την φετινή άκρως επιτυχημένη χρονιά στην Γ’ Εθνική. 

Ο coach Κοκολιός επισήμανε λάθη και αδυναμίες της εκτός έδρας αναμέτρησης και επιθυμεί να δει τους παίχτες του να βγάζουν αντίδραση και πάθος απέναντι σε μια ομάδα, που έρχεται στο Σιδηρόκαστρο για να τελειώσει την σειρά και να προκριθεί στον τελικό εκεί όπου περιμένει ήδη ο ΚΑΟΔ (προκρίθηκε με 3-0 νίκες κόντρα στα Βασιλικά).

Για άλλο ένα παιχνίδι, ο κόσμος αναμένεται να αποτελέσει τον 6ο παίχτη δίνοντας ώθηση στους “μπλε” που έχουν “φρούριο” το γήπεδο τους και σίγουρα θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο στις 17:00 με διαιτητές τους Εκίζογλου – Κώνη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr