Με χαμηλό προφίλ ο Πανσερραϊκός στην Ξάνθη επιθυμεί διπλό ανάκαμψης!

Με χαμηλό προφίλ ο Πανσερραϊκός στην Ξάνθη επιθυμεί διπλό ανάκαμψης!

Χωρίς πολλά λόγια και αρκετή δουλειά, προσπάθησε όλη την εβδομάδα ο Πανσερραϊκός να ανασυνταχτεί μετά την απρόσμενη ήττα από το Νέστο Χρυσούπολης. Περισυλλογή, συζητήσεις και συσπείρωση από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές των «λιονταριών» που προσπάθησαν τόσο στις προπονήσεις όσο και στις συζητήσεις στα αποδυτήρια να βρουν τι είναι αυτό που λείπει από την ομάδα και δεν φτάνει στις λεπτομέρειες στον τελικό στόχο που είναι οι νίκες, τουλάχιστον στις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Το ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι ο Πανσερραϊκός μέχρι στιγμής βγάζει αντίδραση σε κάθε «αναποδιά» που προκύπτει και οι παίκτες δείχνουν να μαθαίνουν μετά από κάθε ήττα. Όχι απαραίτητα με βαθμούς στο σακούλι αλλά με διαφορά νοοτροπίας στο χορτάρι. Φυσικά και η έννοια του πρωταθλητισμού είναι συνυφασμένη με τον Πανσερραϊκό αλλά η φετινή προσπάθεια διαφέρει από κάθε άλλη χρονιά (μέσο όρο ηλικίας σπάνια θα ξαναέχει ο Πανσερραϊκός τα 20 έτη).

Το ματς με τον Ορφέα στην Ξάνθη είναι ακόμα ένα, με ομάδες έμπειρες στην κατηγορία, ακόμα ένα με ομάδα από το γκρουπ τον πρωτοπόρων και ακόμα ένα από αυτά που η ομάδα καλείται να δείξει εάν είναι έτοιμη να αντέξει στα ψηλά και να διεκδικήσει τα… ρέστα της στα αντίστοιχα παιχνίδια στον β΄ γύρο που θα είναι πιο έτοιμη, σε χρόνο και ίσως σε έμψυχο δυναμικό. Σε αυτές τις κατηγορίες δεν μπορείς να κοιτάς πίσω αλλα η πίστωση χρόνου στο αγωνιστικό κομμάτι πρέπει να δοθεί από όλους και τα Χριστούγεννα να γίνει το πρώτο ταμείο. Τα προειδοποιητικά καμπανάκια άλλωστε, έχουν χτυπήσει για όσους πρέπει και όλοι κρίνονται στο μέτρο του επιτρεπτού τις επόμενες αγωνιστικές.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr