Με φωτορεπορτάζ απο τον θρίαμβο στο Αγρίνιο ξεκίνησαν προετοιμασία οι Ίκαροι για το Ανατόλια!

Με φωτορεπορτάζ απο τον θρίαμβο στο Αγρίνιο ξεκίνησαν προετοιμασία οι Ίκαροι για το Ανατόλια!

Οι Ίκαροι μετά το 2Χ2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, στον 2ο Όμιλο, υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή στις 17:00 στο ΔΑΚ Σερρών το κολλέγιο Ανατόλια σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα. Οι παίκτες του Στέργιου Ποργιόπουλου, θέλουν να πετύχουν την τρίτη σερί νίκη τους και μάλιστα μπροστά στο κοινό τους, που περιμένει να τους υποδεχτεί και τους χειροκροτήσει με τον μεγάλο θρίαμβο και τη νίκη στο Αγρίνιο επί της τοπικής ομάδας.

 

Η προετοιμασία των «κυανοκίτρινων» ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης, με τον coach Porgio να κατεβάζει τους τόνους, θέλοντας να επιστήσει την προσοχή των παικτών του, ώστε να μην παρασυρθούν από το εντυπωσιακό ξεκίνημα στην κατηγορία. Στα social media του συλλόγου, η προετοιμασία άνοιξε με το φωτορεπορτάζ από το Αγρίνιο κάτι που «γκέλαρε» ωραία στον κόσμο, ανοίγοντας του, την όρεξη για το ματς της Κυριακής.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr