Με Τσιμίκα και το 2021 ο Πανσερραϊκός για την επόμενη άνοδο!

Με Τσιμίκα και το 2021 ο Πανσερραϊκός για την επόμενη άνοδο!

Τα «λιοντάρια» όπως πέρυσι έτσι και φέτος (σε ακόμα δυσκολότερες συνθήκες), φροντίζουν απο νωρίς να ολοκληρώσουν τον βασικό κορμό του Πανσερραϊκο, με παίκτες που εμπιστεύονται αγωνιστικά και όχι μόνο, από την πρώτη μέρα που έγινε η αλλαγή διοίκησης το 2018! Μετά τους Γκούρτσα και Κασμερίδη, ανανέωσε και ο ταλαντούχος μεν αλλα έμπειρος δε παρά τη νεαρή του ηλικία του (26 ετών), Στέργιος Τσιμίκας, που μαζί με την ομάδα των Σερρών ευελπιστεί σε νέα επιτυχία ανόδου, ακόμα και στην Superleague!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ | Ποδοσφαιρικό τμήμα ΜΓΣ Πανσερραϊκός

Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Στέργιο Τσιμίκα. Ο ταλαντούχος μέσος, με την σημαντική προσφορά, προερχόμενος από τα σπλάχνα του συλλόγου, συνεχίζει «ΜΑΖΙ» μας για να βρεθεί η ομάδα πιο κοντά στην Superleague!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr