Με το μότο «όλα τα παιχνίδια τελικοί»…πηγαίνουν στην Χαλκηδόνα οι Ίκαροι!

Με το μότο «όλα τα παιχνίδια τελικοί»...πηγαίνουν στην Χαλκηδόνα οι Ίκαροι!

Προέρχονται από σημαντική εντός έδρας νίκη (71-65 τα Φάρσαλα) και επιθυμούν να συνεχίσουν σε αυτό τον δρόμο οι Ίκαροι, οι οποίοι πηγαίνουν στην Χαλκηδόνα για να βάλουν γερές βάσεις όσον αφορά την παραμονή τους. Το παιχνίδι στην Χαλκηδόνα μόνον εύκολο δεν είναι, με τους Θεσσαλονικείς, που βρίσκονται δυο νίκες πάνω από την ομάδα των Σερρών, να έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο.

Οι “κυανοκίτρινοι” έχουν μπροστά τους 7 “τελικούς” μαζί με τον σημερινό και καλούνται να πετύχουν μεγάλες νίκες για να σώσουν την παρτίδα. Η Σερραϊκή ομάδα, έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα όσο μένει πιστή στο αγωνιστικό της πλάνο και δεν «χάνεται»… απο εξωγενείς κυρίως παράγοντες, όπως η διαιτησία. Συγκέντρωση, πειθαρχία και άμυνα είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους Ικάρους, που θα παλέψουν να γυρίσουν στις Σέρρες με ένα κομβικό διπλό.

Το μας έχει οριστεί  για σήμερα το απόγευμα στις 17:00, στο ΔΑΚ Χαλκηδόνας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr