Με το «καλημέρα» γέμισαν παιδιά οι νέες ακαδημίες του Πανσερραϊκού!

Με το «καλημέρα» γέμισαν παιδιά οι νέες ακαδημίες του Πανσερραϊκού!

Πάνω απο 100 παιδιά και γονείς, συγκεντρώθηκαν στην έναρξη των ακαδημιών του Πανσερραϊκού, που βρίσκονται πλέον, υπο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς! Όλοι οι προπονητές, με τα παιδιά που εγγράφονται μέρα με την μέρα, συγκεντρώθηκαν στις εγκαταστάσεις του Panserraikos FC – Academy για την πρώτη προπόνηση και την γνωριμία με τον χώρο και τα νέα πρόσωπα, της «κόκκινης» ακαδημίας.

Τα τμήματα υποδομής αποτελούν βασικό στόχο της νέας διοίκησης των Κατσαβάκη-Καζία, που επιθυμούν την πλήρη αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού, των νεαρών ταλέντων του Πανσερραϊκού. Πλέον η σύνδεση με την πρώτη ομάδα είναι αυτονόητη και η αγωνιστική φιλοσοφία του τεχνικού επιτελείου των «λιονταριών», ξεκινά απο τα πιο μικρά τμήματα και τις ηλικίες των 6 ετών, μέχρι τα 16 χρόνια και την Β΄ομάδα. Πλέον δημιουργείται και γυναικείο τμήμα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας εγγραφών–δοκιμών παικτών/τριων.

Τεχνικός Διευθυντής,  Β΄ Ομάδα, Απόστολος Λιβανός: 694 2855377.

Υπεύθυνος όλων των τμημάτων Ακαδημιών, Γιάννης Κόκκινος: 6934636035

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr