Με το ζόρι… ενδεκάδα ο Πανσερραϊκός! Αποχώρηση Τσαμούρη με αιχμές

Με το ζόρι... ενδεκάδα ο Πανσερραϊκός! Αποχώρηση Τσαμούρη με αιχμές

Κανονικά αναμένεται τελικά να δώσει το παρών ο Πανσερραϊκός στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Δόξα Δράμας, το τελευταίο για το φετινό πρωτάθλημα, καθώς έστω και με το ζόρι ο προπονητής Πέτρος Στοΐλας θα καταφέρει να συγκεντρώσει μία 11αδα ποδοσφαιριστών τουλάχιστον και προκειμένου η ομάδα να μη δεχθεί ακόμη ένα μεγάλο πλήγμα στο πρεστίζ και την ιστορία της.

Οι τάσεις μέσα στην ομάδα ήταν δύο, καθώς υπήρχαν αυτοί που έλεγαν πως αφού έφτασαν μια ανάσα πριν το τέλος να μην τα παρατήσουν και να παίξουν κανονικά και υπήρχαν και άλλοι που ήταν ανένδοτοι, λόγω των οφειλομένων που υπάρχουν και των δυσκολιών ακόμη και στην καθημερινότητα τους με το φαγητό και τα ενοίκια.


Έτσι λοιπόν ναι μεν η ομάδα θα παραταχθεί κόντρα στην Δόξα Δράμας, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό με ακριβώς πόσους και ποιους, την στιγμή που και ο Κάκκο είναι τιμωρημένος.

Το σίγουρο είναι πως μετά τον Άλμπερτ Ρούσσο, την αποχώρηση του ανακοίνωσε και ο Κώστας Τσαμούρης αφήνοντας μάλιστα και αιχμές σε αυτούς που τον έθεσαν σε καραντίνα, εμπλέκοντας τον σε σενάρια και σε αυτούς που τον είχαν απλήρωτο, γράφοντας χαρακτηριστικά στα social media:

«Ένας κύκλος ή μάλλον καλύτερα ένας ΓΟΛΓΟΘΑΣ κλείνει σήμερα!! Καλή συνέχεια Πανσερραϊκέ , εύχομαι γρήγορη επάνοδο εκεί που σου αξίζει γιατί η ιστορία σου και ο κόσμος που σε ακολουθεί αξίζουν πολλά περισσότερα από αυτά που «τραβάς» τα τελευταία χρόνια ! Υ.Γ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εσάς όλους που με είχατε 3 μήνες σε καραντίνα γιατί έστηνα και καλά αγώνες , όπως επίσης και τους 6 μήνες χωρίς να δούμε το χρώμα το χρήματος , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ , ο θεός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ και ΒΛΕΠΕΙ , όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει!».

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr