Με τον κόσμο τους για την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή οι γυναίκες του Πανσερραϊκού (12/2, 13:00) !

Με τον κόσμο τους για την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Ηρακλή οι γυναίκες του Πανσερραϊκού (12/2, 13:00) !

Μεγάλο παιχνίδι στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος υποδέχεται τον ιστορικό και πρωτοπόρο Ηρακλή 1908 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Οι “λιονταρίνες” θέλουν την στήριξη του κόσμου τους για μια μεγάλη νίκη, που θα τις κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από τον Ηρακλή.

Ο coach Ρούλης έχει δουλέψει με τις παίκτριες του όλη την εβδομάδα με στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη σε μια αναμέτρηση, που θα χρειαστεί μεγάλη ενέργεια και πάθος. Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην 2η θέση με ρεκόρ 10-3, ενώ ο Ηρακλής στην 1η με ρεκόρ 11-1 λίγο πριν το παιχνίδι της αγωνιστικής.

Στην διάθεση του coach Ρούλη είναι όλες οι αθλήτριες πλην Γκάλιου και Ούμε. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο στις 13:00 με διαιτητές τους Παπαδόπουλο Γρ. – Τογανίδου.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr