Με την πρωτιά επιστρέφουν οι Πελαργοί απο το τουρνούα της Κύπρου!

Με την πρωτιά επιστρέφουν οι Πελαργοί απο το τουρνούα της Κύπρου!

Το νεοσύστατο παράρτημα του Συνδέσμου των Πελαργών στην Κύπρο διοργανώσε αυτό το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στη Λευκωσία. Μαζί τους Πελαργούς συμμετέχουν 3 ακόμη τοπικές ερασιτεχνικές ομάδες: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δικηγορικός Σύλλογος Λευκωσίας και Ελεγκτικός Οίκος PWC.

 40 «Πελαργοί» βρέθηκαν αυτές τις ημέρες στο νησί της Αφροδίτης και το πρόγραμμα, εκτός από το αγωνιστικό μέρος που ξεκίνησε χθες με τον νικηφόρο αγώνα της ομάδας των Πελαργών εναντίον του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας, περιέιχε και οργανωμένο τουριστικό κομμάτι (city tour Λευκωσίας, ημερήσιες εκδρομές σε Λεμεσό – Λάρνακα και νυχτερινή διασκέδαση) που επιμελήθηκαν με μεράκι οι Κύπριοι «Πελαργοί».

Η σύνθεση της ομάδας των «μπλε» που αγωνίζονται στο τουρνουά είναι η εξής:

(pg) Παυλίδης Σ, Σταυρόπουλος Αν και Παυλίδης Π

(g) Ιντζές Ν,  Σταυρόπουλος Αλ και Μηλούσης Θ

(sg) Παπαδημητρίου Ν, Φραγκούλης Δ και Δρίζης (La bomba) Λ

(f) Αρναούτογλου Θ, Τόλιος Κ και Βεντούρα Λ

(c) Γρίψιος Δ και Καραλής Α.

Ο  11χρονος Σερραίος Παυλίδης Παντελής χρήζεται για πρώτη φορά «διεθνής». Η Λουκία Βεντούρα, εν ενεργεία αθλήτρια της Κέρκυρας, αγωνίζεται πρώτη φορά στην ομάδα των Πελαργών. Ο Κώστας Τόλιος που θα ενισχύσει την ομάδα και διαμένει μόνιμα στην Κύπρο ενώ αρχηγός θα είναι ο Νίκος Ιντζές και προπονητής ο κ. Όμηρος Στεργίου.

Οι «Πελαργοί», κέρδισαν στον ημιτελικό την ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Λευκωσίας και πανηγύρισαν την πρωτιά στον μεγάλο τελικό, που διεξήχθη στο κλειστό Γυμναστήριο Πανεπιστημιού Κύπρου.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr