Με σχολική αύρα θα αγωνιστούν οι Ίκαροι απέναντι στην Χαλκηδόνα!

Με σχολική αύρα θα αγωνιστούν οι Ίκαροι απέναντι στην Χαλκηδόνα!

Η ομάδα των Ικάρων συνέχισε τις επισκέψεις της, στα Λύκεια των Σερρών, μοιράζοντας εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες, των «κυανοκίτρινων». Αυτή την φορά ήταν η σειρά των μαθητών, του 2ου ΕΠΑΛ και του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Σερρών, προκειμένου να συστηθούν, με αντιπροσωπεία παικτών των Ικάρων, έχοντας την δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στον αθλητισμό και το μπάσκετ και φυσικά να προσκληθούν για το ματς της Κυριακής κόντρα στην Χαλκηδόνα.

Η πρωτοβουλία της διοίκησης της Σερραϊκής ομάδας, αρέσει στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές Λυκείων της περιοχής μας και αυτό φαίνεται από την ανταπόκριση που δείχνουν, στις «κυανοκίτρινες» επισκέψεις! Αυτή ήταν η τρίτη επίσκεψη των παικτών στα Λύκεια, ενώ συνολικά έχουν περιηγηθεί σε 5 σχολικά συγκροτήματα.

Αυτοσκοπός δεν είναι η προσέλευση στο γήπεδο αλλά η επαφή και η γνωριμία με την μεγαλύτερη ομάδα του νομού, στο μπάσκετ και η ανάπτυξη φίλαθλου πνεύματος. Βέβαια οι ενέργειες αυτές έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς, καθώς τις δυο προηγούμενες φορές, ανάμεσα στους φιλάθλους, που  βρέθηκαν στο ΔΑΚ και το κλειστό της Ομόνοιας ήταν και αρκετά λυκειόπαιδα!

Οι ομιλίες των Γκούτζια και Κακιούζη στους μαθητές:

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr