Με συνταγή… σερί ο Πανσερραϊκός κόντρα στα Τρίκαλα

Με συνταγή... σερί ο Πανσερραϊκός κόντρα στα Τρίκαλα

Με το ταμείο των τελευταίων αγωνιστικών να μετράει εννέα συνεχόμενους βαθμούς, με την ψυχολογία να έχει επιστρέψει σε πολύ καλά επίπεδα και με τον κόσμο να παίρνει θάρρος βλέποντας τους παίκτες να βγάζουν αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο μετά τα όσα άκουσαν για ένα μεγάλο διάστημα, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την Κυριακή τα Τρίκαλα ευελπιστώντας να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο αγωνιστικά και βαθμολογικά.

 

Η λύση του ρόμβου που εμπνεύστηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής έχει αποδώσει και φυσικά μία επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Έτσι και αλλιώς τα προβλήματα παραμένουν με τους Τσούτση και Πόζογλου να συνεχίζουν να είναι ανέτοιμοι να προσφέρουν, ενώ όσον αφορά τον Κανούλα είναι πολύ πιθανό να μπει στην αποστολή.

 

Στις επόμενες αγωνιστικές ο τεχνικός των “λιονταριών” θα κληθεί να αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω καρτών, καθώς ήδη είναι γνωστό πως ο Γαβριηλίδης που έχει δώσει σημαντικές βοήθειες θα λείψει από τα ματς με Χανιά και Παναιγιάλειο εκτός έδρας, ενώ υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο όριο.

 

Τέλος να σημειωθεί πως στις 12 Μαρτίου ο Πανσερραϊκός φιλοξενείται στα Χανιά και το ματς θα ξεκινήσει εκτός απροόπτου στις 12:00 μετά από αίτημα των “λιονταριών” προκειμένου να προλάβουν την πτήση επιστροφής προς την Θεσσαλονίκη.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr