Με Στέβιτς ο Πανσερραϊκός κόντρα στον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό!(15:00 ΕΡΤ3)

Με Στέβιτς ο Πανσερραϊκός κόντρα στον ΑΟ Χανιά-Κισσαμικό!(15:00 ΕΡΤ3)

Μέσα σ’ όλα τα προβλήματα που ούτε λίγο ούτε πολύ αφορούν και την ύπαρξη του, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 15:00(ΕΡΤ3) τον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό με στόχο μία ακόμη νίκη για ψυχολογικούς λόγους και για όποιο κίνητρο μπορεί να βρούνε προπονητής και ποδοσφαιριστές που θα πατήσουν το χορτάρι του Δημοτικού γηπέδου, χωρίς να γνωρίζουν με ακρίβεια το μέλλον της ομάδας.

Ωστόσο όπως είπαν οι ίδιοι οι παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ, όσο περνάει από το χέρι τους δεν θα αφήσουν τον Πανσερραϊκό να διαλυθεί, αλλά είναι ταυτόχρονα και βέβαιο πως το αύριο των “λιονταριών” δεν είναι αποκλειστική ευθύνη των παικτών. Την συγκεκριμένη στιγμή έχουν ίσως την μικρότερη.

Παρά τα όσα έγιναν ή δεν έγιναν κατά την διάρκεια της εβδομάδας, το ματς αναμένεται να διεξαχθεί κανονικά και οι Σερραίοι καλούνται να στηρίξουν την ομάδα στα δύσκολα που περνάει για ακόμη μία φορά.

Το νέο πρόσωπο της αποστολής που ανακοίνωσε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης είναι ο άνθρωπος πίσω από τον οποίον κρύβεται το μεγάλο πρόβλημα του Πανσερραϊκού, ο Ντούσαν Στέβιτς, που φυσικά δεν φέρει καμία ευθύνη για ότι έχει συμβεί. Ο Σέρβος που λόγω των προβλημάτων με τραυματισμούς έχει να αγωνιστεί από τις 21 Ιανουαρίου είναι στην 19αδα όπως επίσης και οι:  Ρίστιτς, Πολίτης, Ρούσσος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ορφανίδης, Τσελεπίδης, Κρητικός, Αναστασόπουλος, Ναζίμ, Σιάκκας, Γιαξής, Παπουτσογιαννόπουλος, Ενομό, Οκάν, Κάκκο, Πόζογλου, Δούμτσος.

Εκτός έμειναν οι Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Καπτέλι, Ρούντοβιτς, Άντμαν, Μακούσης.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr