Με σοβαρότητα για την 3η νίκη οι γυναίκες του Πανσερραϊκού (13/11, 14:00) !

Με σοβαρότητα για την 3η νίκη οι γυναίκες του Πανσερραϊκού (13/11, 14:00) !

Μια εβδομάδα μετά την πρώτη ήττα για το πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές (έχουν κάνει και το ρεπό τους), οι “λιονταρίνες” παρά τα αρκετά προβλήματα που έχουν, πηγαίνουν στην Πιερία το μεσημέρι της Κυριακής (14:00) με αποκλειστικό στόχο την επιστροφή στις νίκες.

Η ομάδα του Πασχάλη Ρούλη αντιμετωπίζει τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα και πρέπει να επιδείξει σοβαρότητα και αποφασιστικότητα για να φτάσει εύκολα στο νικηφόρο αποτέλεσμα. Η Πιερία, από την άλλη θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στις “λιονταρίνες”, καθώς παίζει στο γήπεδο της αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται σε ποιότητα με την ομάδα του Πανσερραϊκού.

Χωρίς τις Μαραγκού, Χωλοπούλου Μ. και Γκάλιου θα παραταχθεί η ομάδα του Πανσερραϊκού με την Γκατζιώλη να αποχωρεί από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους. Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Πλιάκος – Θώμος.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr