Με Σάκη Τερζή για την άνοδο η Δόξα Κάτω Καμήλας!

Με Σάκη Τερζή για την άνοδο η Δόξα Κάτω Καμήλας!

Σε μία γνώριμη και έμπειρη λύση στράφηκε η Δόξα Κάτω Καμήλας αναζητώντας τον αντικαταστάτη του Μίσσιου και κυρίως τον άνθρωπο που θα μπορέσει να την οδηγήσει στην προσπάθεια για να κερδίσει την άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία. Ο Σάκης Τερζής θα είναι από σήμερα ο νέος προπονητής των “ασπρόμαυρων”, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο Μιχάλη Μιντζιρίκη και έτσι θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί εκ νέου με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Ισαϊδη, τον οποίον είχε πάρει ως βοηθό στην ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου, στα πρώτα προπονητικά βήματα του τελευταίου.

O 50χρονος προπονητής είναι κάτοχος πτυχίου UEFA Β και έχει δουλέψει στον Εθνικό Γαζώρου, στον Απόλλωνα Δήμητρας, στον Μέγα Αλέξανδρο Βαλτερού, στον Διαγόρα Δασοχωρίου, στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού, στον ΑΟ Ψωμοτοπίου και στην ΑΕ Χρυσού και έχει συνεργαστεί με αρκετούς από τους νέους παίκτες της ομάδας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr