Με Ρούλη προπονητή και ριζικές αλλαγές στο ρόστερ οι “λιονταρίνες” αρχίζουν στις 22/8 !

Με Ρούλη προπονητή και ριζικές αλλαγές στο ρόστερ οι "λιονταρίνες" αρχίζουν στις 22/8 !

Το γυναικείο τμήμα του Πανσερραϊκού πριν λίγο έβγαλε ανακοίνωση στην σελίδα του στο facebook, όπου γνωστοποίησε ότι στις 22/8 αρχίζει η προετοιμασία, ενώ τότε θα παρουσιαστεί και η νέα ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Με τον Πασχάλη Ρούλη στον πάγκο μετά από ένα μικρό διάλειμμα (ήταν προπονητής στον Πανσερραϊκό και πέρυσι στα περισσότερα παιχνίδια της ομάδας) και με ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα ο Πανσερραϊκός αναμένεται αρκετά διαφορετικός σε σύγκριση με πέρυσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SSN, παρελθόν αποτελούν 6 αθλήτριες ενώ μαζί με τις ανανεώσεις θα υπάρξουν και σημαντικές επιστροφές που θα συμβάλουν με την εμπειρία τους στην νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης, ο Πανσερραϊκός έχει έρθει σε συμφωνία και με δυο φοιτήτριες, ενώ τέλος επιδιώκει και την απόκτηση κοινοτικής παίκτριας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr