Με προσοχή και ενέργεια για να μην έχουν προβλήματα οι Ίκαροι !

Με προσοχή και ενέργεια για να μην έχουν προβλήματα οι Ίκαροι !

Μετά την χιτσκοκική εντός έδρας νίκη κόντρα στην ΔΕΚΑ, οι Ίκαροι δούλεψαν στις αδυναμίες τους και προετοιμάστηκαν για το Κυριακάτικο παιχνίδι (18:00) κόντρα στον ουραγό Μαντουλίδη. Οι “κυανοκίτρινοι” εφόσον παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα απέναντι στην νεανική ομάδα του Μαντουλίδη, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί συγκέντρωση και ενέργεια για ολόκληρη την αναμέτρηση και όχι μόνο κατά διαστήματα.

Με ρεκόρ 8-2 (έχουν και μείον ένα από πέρυσι), η ομάδα των Κακιούζη-Ρούλη φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μπορεί να τερματίσει και ψηλότερα στο τέλος του πρώτου γύρου αν επικρατήσει στο αυριανό παιχνίδι, καθώς και στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κένταυρο. Χωρίς τον τραυματία Παρχαρίδη θα αγωνιστούν κατά πάσα πιθανότητα οι Ίκαροι.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr