Με προβλήματα θα αγωνιστούν στην Ξάνθη οι Ίκαροι !

Με προβλήματα θα αγωνιστούν στην Ξάνθη οι Ίκαροι !

Δύσκολη χαρακτηρίζεται η αποστολή των Ικάρων για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ασπίδα, η οποία καίγεται για βαθμούς. Πολλοί είναι οι παράγοντες που καθιστούν δύσκολο το έργο των “κυανοκίτρινων”, με σημαντικότερο το γεγονός, ότι η Σερραϊκή ομάδα δεν θα έχει στην διάθεση της τους Δαλαγκόζη,Παρχαρίδη (δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους). Επιπλέον, οι Ίκαροι προέρχονται από 20 ημέρες αγωνιστικής απραξίας καθώς το τελευταίο τους παιχνίδι ήταν στις 2/2 με την εκτός έδρας νίκη στην Καλαμαριά.

Όποια και αν είναι η κατάσταση, το σύνολο των Κακιούζη-Ρούλη πάει στην Ξάνθη με μοναδικό στόχο το διπλό, που θα βοηθήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς. Με μεγάλη θέληση και ενέργεια οι Ίκαροι δεν έχουν να φοβηθούν κάτι κόντρα στους Ξανθιώτες, οι οποίοι ψάχνουν νίκες για να αποφύγουν δυσάρεστες εξελίξεις. Το απόγευμα της Κυριακής στις 18:00 στο κλειστό του Ευμοίρου θα διεξαχθεί η εν λόγω αναμέτρηση.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr