Με πίστη για την πρώτη νίκη στο Αλκαζάρ ο Πανσερραϊκός!

Με πίστη για την πρώτη νίκη στο Αλκαζάρ ο Πανσερραϊκός!

Στο θρυλικό Αλκαζάρ φιλοξενείται την Κυριακή ο Πανσερραϊκός και κόντρα στο νεοφώτιστο Απόλλωνα Λάρισας(15:00, live SSN) θα επιδιώξει να σβήσει όλες τις… ανορθογραφίες των προηγούμενων αγώνων και να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα για να βελτιώσει αφενός την ψυχολογία του και αφετέρου την βαθμολογική του συγκομιδή, καθώς μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή, ωστόσο όλοι οι βαθμοί στον “μαραθώνιο” είναι σημαντικοί και ειδική από την στιγμή που φέτος υποβιβάζεται το 1/3 των ομάδων.

Η αλήθεια είναι πως τα μέχρι τώρα αποτελέσματα έχουν αδικήσει την προσπάθεια της ομάδας ή καλύτερα η ίδια η ομάδα έχει αδικήσει την προσπάθεια της, πετώντας στα σκουπίδια τουλάχιστον τρεις βαθμούς από τα παιχνίδια κόντρα σε Παναιγιάλειο και Απόλλων Πόντου.

Έτσι λοιπόν με τη νίκη να είναι ο ξεκάθαρος στόχος στο μυαλό όλων, ο Πανσερραϊκός ταξίδεψε στην Λάρισα έχοντας την πίστη ότι αυτή την φορά θα τα καταφέρει μαθαίνοντας από τα λάθη του. Το παιχνίδι βέβαια θα είναι δύσκολο κόντρα σε μία ομάδα με τρεις συνεχόμενες ήττες που το βλέπει επίσης ως ευκαιρία για να πάρει κάτι, αλλά για τους “κόκκινους” είναι και ώρα αποδείξεων και ίσως… μετρήματος δυνάμεων!

Ο Περικλής Αμανατίδης στην 19μελη αποστολή που ανακοίνωσε δεν συμπεριέλαβε τους Στέβιτς και Σιάκκα που παραμένουν τραυματίες και έτσι λογικά δεν υπάρχουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Αναλυτικά στην Λάρισα βρίσκονται οι:  Ρίστιτς, Πόρης, Τσαμούρης, Χατζηδίμπας, Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Τζιτζικαλάκης, Φούσου, Γιαξής, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης, Τσιμίκας, Καπτέλι, Γκέκας, Δούμτσος, Πόζογλου, Ζυγκερίδης, Γκούρτσας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr