Με Ξάνθη το πρώτο τζάμπολ των Ίκάρων που βραβεύτηκαν απο την ΕΟΚ για την άνοδο στην Β΄Εθνική!

Με Ξάνθη το πρώτο τζάμπολ των Ίκάρων που βραβεύτηκαν απο την ΕΟΚ για την άνοδο στην Β΄Εθνική!

Με την Ασπίδα Ξάνθης κληρώθηκε να αγωνιστεί η ομάδα των Ικάρων την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, στον 2ο όμιλο. Την δεύτερη αγωνιστική ταξιδεύει στο Αγρίνιο, ίσως την πιο δύσκολη έδρα και ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ την τρίτη αγωνιστική, το ΔΑΚ Σερρών θα φιλοξενήσει το κολλέγιο Ανατόλια από την Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα του α΄ γύρου κλείνει με τους Ικάρους να ταξιδεύουν στην γειτονική Καβάλα, ενώ το πρώτο τζάμπολ της κατηγορίας θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου.

Η Σερραϊκή ομάδα, βραβεύτηκε μάλιστα από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) για την άνοδο της στην Β΄ Εθνική και την δεύτερη θέση που κατέλαβε πέρυσι στον 4ο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας. Ο Ηλίας Νικολαΐδης ως γενικός αρχηγός, παρέλαβε τα αναμνηστικά μετάλλια των παικτών και του προπονητικού επιτελείου, ενώ μαζί του παρευρέθηκαν ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Γιάννης Δεσποτίδης και το νέο μέλος της διοίκησης των «κυανοκίτρινων», Λευτέρης Ελευθεριάδης.

Στην κληρωτίδα υπήρχε και ένα παράδοξο… από τα γνωστά και Ελληνικά, και αφορά την ομάδα του Πανελληνίου και την συγχώνευση του με τον ΓΣ Λαρισαίων, που αυτή η υπόθεση μοιάζει ακόμα να εκκρεμεί για την ομοσπονδία οπότε την θέση της 16ης ομάδας…έλαβε ο «αγνωστος ΧΧΧΧ» μέχρι νεωτέρας!

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr