Με νίκη… ψυχολογίας στον Εύοσμο πάει για την πρεμιέρα η Ελπίς Σκουτάρεως

Με νίκη... ψυχολογίας στον Εύοσμο πάει για την πρεμιέρα η Ελπίς Σκουτάρεως

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας της έδωσε την Παρασκευή στον Εύοσμο η Ελπίς Σκουτάρεως κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, σε μια πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την 1 Οκτώβρη και του πρώτου επίσημου ματς. Το τελικό 0-1 σίγουρα είναι μία νίκη ψυχολογίας για τους Σερραίους.
Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν νωθρά το ματς αλλά σταδιακά ανέβαζαν ρυθμό και με πίεση ψηλά, πολλές κλεμμένες μπάλες και καλή κυκλοφορία, πάτησαν στην αντίπαλη περιοχή δημιουργώντας προβλήματα στον Αγροτικό. Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Μίνγκα έδωσε και ακόμη περισσότερη ποιότητα στην επίθεση και τελικά ήταν αυτός που με κοντινή προβολή πέτυχε και το γκολ της νίκης.

ΕΛΠΙΣ ΣΚΟΥΤΑΡΕΩΣ: Ταταρίδης, Γεωργιάδης Σ, Γαλακτερός, Κωφοκώτσιος, Μουσικάκης, Νίρλας, Νικολίτσας, Καπετάνος, Ζιγκερίδης, Στεφανίδη Δ, Στεφανίδης Ν, ενώ έπαιξαν και οι Καστανιώτης, Καστριτσέας, Γεράκης, Κεχαγιάς, Μιντιούρης, Παπαβασιλείου, Μίνγκας.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr