Με νέο όνομα, εμφάνιση και μεγάλο χορηγό θα εμφανιστούν οι ΙΚΑΡΟΙ-STIHL μπροστά στο κοινό τους!

Με νέο όνομα, εμφάνιση και μεγάλο χορηγό θα εμφανιστούν οι  ΙΚΑΡΟΙ-STIHL μπροστά στο κοινό τους!
by

Επίσημα πλέον οι Ίκαροι μετονομάζονται σε ΙΚΑΡΟΙ STIHL για την επόμενη σεζόν στην Β΄ Εθνική και σε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου. Η συμφωνία με τον τεχνολογικό κολοσσό που είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλυσοπριόνων στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μηχανημάτων για τη δασοκομία και την περιποίηση πρασίνου και κήπων, ίσχυε και πέρυσι, αλλά μόνο ως χορηγός, στις επίσημες εμφανίσεις των «κυανοκίτρινων».

Φέτος η εταιρεία STIHL Ελλάς γιορτάζει 20 χρόνια παρουσίας στην χώρα μας και έδωσε άλλη διάσταση στην συμφωνία της, με την μεγαλύτερη ομάδα των Σερρών στο μπάσκετ και μια από τις μεγαλύτερες στην Βόρεια Ελλάδα. Η STIHL, μπαίνει συμπαίκτης στον Σερραϊκό σύλλογο, ως μεγάλος χορηγός τόσο στο όνομα, όσο και στην φανέλα των Ικάρων, που έχει στόχο να μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο στον χώρο της Ελληνικής καλαθοσφαίρισης.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση, και σε σύντομο χρονικό διάστημα, η παρουσίαση από τους ανθρώπους των Ικάρων. Ήδη στο πρώτο ματς των «κυανοκίτρινων» μπροστά στο κοινό τους, για την 2η αγωνιστική κόντρα στον Μακεδονικό στο κλειστό της Κοιλάδας, οι Ίκαροι θα εμφανιστούν με το όνομα του μεγάλου χορηγού, στη νέα εντυπωσιακή φανέλα, από την αθλητική εταιρεία ιματισμού Crossover, που ντύνει φέτος την ομάδα.

Share