Με νέα πρόσωπα ο Πανσερραϊκός επιδιώκει τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή!

Με νέα πρόσωπα ο Πανσερραϊκός επιδιώκει τη νίκη κόντρα στον Ηρακλή!

Μόνο πρόβλημα ο Πίντο για τον Πανσερραϊκό!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού, για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Ηρακλή (Τετάρτη 15:00) για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο κ. Ζεράρ Σαραγόσα και το επιτελείο του, προπόνησε τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές του, την Τρίτη έχοντας δύο απουσίες, αυτές των τραυματιών Πίντο και Ριβάλντο.

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, ξεκουράστηκε σωματικά και πνευματικά, μετά το ρεπό της 7ης, αγωνιστικής και είναι πανέτοιμη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση κόντρα στον Ηρακλή για την 8η στροφή της Sl2.

Ο Ζεράρ Σαραγόσα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Πίντο και Ριβάλντο, ενώ είδε με ικανοποίηση να επιστρέφει σε φουλ πρόγραμμα ο στόπερ Δημητρίου.

Η Σερραϊκή ομάδα θέλει διακαώς τη νίκη απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, που δεν έχει χάσει ακόμα και μοναδική της ήττα για φέτος παραμένει αυτή στο κύπελλο απο τα «λιοντάρια». Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε με τους παίκτες του με ηρεμία με τον Πανσερραϊκό να ψάχνει την δεύτερη νίκη του εντός έδρας.

Οι 11αδες του αγώνα:

Αναλυτικά η αποστολή:
Καβουσάκης, Κατσίκας, Γιαννακίδης, Ζέρης, Φουάσης, Δημητρίου, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Κουκόλης, Τσιμίκας, Κρητικός, Έππας, Μαρκιόνι, Μέσι, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Κόντσι, Κανίς, Μασκανάκης, Θεοδωρίδης, Σοφιανός, Παπαβασιλείου, Χαϊνταρά.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr