Με νέα πρόσωπα και ανατροπή επικράτησε ο Πανσερραϊκός του Μακεδονικού 2-1

Με νέα πρόσωπα και ανατροπή επικράτησε ο Πανσερραϊκός του Μακεδονικού 2-1

Τα «Λιοντάρια» κατάφεραν να κερδίσουν και τον Μακεδονικό με σκορ 2-1 δίνοντας συνέχεια στα καλά αποτελέσματα και τις εμφανίσεις, κατα την διάρκεια της προετοιμασίας τους.

15 Μέρες πριν απο την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή Ζυγού στην Ξάνθη και με το κύπελλο Ελλάδας σε πλήρη εξέλιξη για τον Πανσερραϊκό, ο προπονητής Νίκος Νεντίδης προσπαθεί να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του ετοιμοπόλεμους και φρέσκους για τα επίσημα ματς που έρχονται και είναι σημαντικά.

Κόντρα στον Μακεδονικό ο Πανσερραϊκός δεν εντυπωσίασε, ήταν ομως ουσιαστικός και οι σχεδόν 2 εντεκάδες που αγωνίστηκαν έδειξαν ετοιμότητα και καλά στοιχεία που με επιπλέον δουλειά θα κάνουν την διαφορά μεσα στην χρονιά.

Οι δυο νέοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν για τα φτερά, Πτηνόπουλος-Fabricio, μπήκαν ως αλλαγή και έδειξαν οτι έχουν δυνατότητες να προσφέρουν στον Πανσερραϊκό.

Για την ιστορία…ο Μακεδονικός προηγήθηκε στο σκορ στο πρώτο τέταρτο ενώ ο Πανσερραικός απάντησε με τους Obosu στο 45’ ύστερα απο κόρνερ και κοντινό σουτ και στο 60’ με τον Παπαβασιλείου με ωραίο σουτ απο έξω, μετα απο καλή προσπάθεια με τον Fabricio.

Η αρχική σύνθεση:

Γιαννακίδης, Μπάρδας, Γιανναράκης, Καστριτσέας, Αποστολόπουλος, Ψάλτης, Πεκρής, Παπαβασιλείου, Obosu, Πέτρου, Κιουσεκτσίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι:

Τεντζέρης, Κασμερίδης, Πολύζος, Ζέρης, Παπαβασιλείου, Ζιωγάς, Μπίλης, Τριανταφύλλου Κ., Γκούρτσας, Πτηνόπουλος, Fabricio.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr