Με Μπουτάκογλου στον πάγκο και την νέα χρονιά ο Γυμναστικός !

Με Μπουτάκογλου στον πάγκο και την νέα χρονιά ο Γυμναστικός !
Προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Σερρών ’17 θα είναι για ακόμη μια χρονιά ο Γιάννης Μπουτάκογλου ύστερα από ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “ταύροι”. Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για την συμφωνία της ομάδας με τον Πανσερραϊκό και την Α.Ε.Σ σε όλα τα επίπεδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση…
Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΣΕΡΡΩΝ 2017, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του, με τον προπονητή Γιάννη Μπουτάκογλου. Ο ταλαντούχος και εξελισσόμενος τεχνικός θα καθοδηγήσει την ομάδα μας, και φέτος στην Α’ ΕΚΑΣΑΜΑΘ κατηγορία με υψηλούς πάντα στόχους.
Στόχος της φετινής ομάδος του Γυμναστικού, μετά και την έναρξη συνεργασίας με την ιστορική ομάδα του Πανσερραϊκού και Α.Ε.Σ σε όλα τα επίπεδα, θα είναι μια πορεία δυναμική με αξιόλογους και έμπειρους παίχτες, οι οποίοι δείχνοντας το ταλέντο τους θα μπορούν να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα ανδρών του Πανσερραϊκού, που φέτος αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία, προσβλέποντας για ότι καλύτερο στο μέλλον.
Ενωμένο το Σερραϊκό μπάσκετ μόνο κέρδος μπορεί να επιδείξει, όταν το ‘’εμείς’’ είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟ του ‘’εγώ’’…!!!
Το ΔΣ του Γ.Σ.Σ. 2017
*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr
Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr