Με λουμπάγκο έπαιξε ο Γεωργιανός αποκάλυψε ο Ποργιόπουλος | Έγινε ένεση πριν το ματς!

Με λουμπάγκο έπαιξε ο Γεωργιανός αποκάλυψε ο Ποργιόπουλος | Έγινε ένεση πριν το ματς!

Ο προπονητής των Ικάρων Στέργιος Ποργιόπουλος, μετά το τέλος του αγώνα με το Ανατόλια, αποκάλυψε ότι ο παίκτης βαρόμετρο των «κυανοκίτρινων» στα guard, Παντελής Γεωργιανός, αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση του (οσφυαλγία) κατά την διάρκεια της προθέρμανσης και προκειμένου να αγωνιστεί του χορηγήθηκε καταπραϋντική ένεση από το ιατρικό επιτελείο της Σερραϊκής ομάδας και τον γιατρό Νάσο Παπαδόπουλο, προκειμένου ο παίκτης να μην πονάει και να βοηθήσει την ομάδα του.

Έτσι εξηγείται και η αδυναμία του Γεωργιανού στο φινάλε του αγώνα να ευστοχήσει στις τελευταίες κρίσιμες βολές, ενώ συνήθως δεν αστοχεί. Οι πόνοι στην μέση και η εξάντληση του από την υπερπροσπάθεια, αφού αγωνίστηκε για 38’ λεπτά, ήταν καθοριστική.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του coach Porgio, τόσο στο κανάλι των Ικάρων στο YouTube για το πρόβλημα του Σερραίου παίκτη, όσο και στο προφίλ του στο Facebook, αποθεώνοντας τον Γεωργιανό και ευχαριστώντας τον Νάσο Παπαδόπουλο που βοήθησε τον παίκτη να αγωνιστεί.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr