Με Ηλία Εγγονίδη στον πάγκο κόντρα στο Κόσμιο ο Πανσερραϊκός-Με υπομονή η αναζήτηση προπονητή!

Με Ηλία Εγγονίδη στον πάγκο κόντρα στο Κόσμιο ο Πανσερραϊκός-Με υπομονή η αναζήτηση προπονητή!

Νέα ήθη απο τον ποδοσφαιρικό Πανσερραϊκό, που αποφάσισε να δίνει επίσημη ενημέρωση στα ΜΜΕ, προς αποφυγή παρεξηγήσεων… σε σημαντικά θέματα, όπως αυτό της αναζήτησης νέου προπονητή! Η πλειοψηφία των ομάδων τόσα χρόνια, αφήνει… «διαρροές» προς τον τύπο, ανάλογα με το πόσο κοντά είναι κάποιος ρεπόρτερ με τα στελέχη ενός συλλόγου ή όχι.

Και επειδή το μέγεθος του Πανσερραϊκού μετράει, ανεξαρτήτως κατηγορίας που αγωνίζεται και ήδη έχει αρχίσει η προπονητολογία σε διάφορες ιστοσελίδες, το τμήμα ενημέρωσης των «κόκκινων» τοποθετήθηκε επίσημα για να σταματήσουν οι φήμες.

Αυτό που υπάρχει ως πληροφορία, πέρα από την ανάρτηση στα social media του Σερραϊκού συλλόγου και χωρίς σπέκουλα απο το ‘SSN’ , είναι ότι έχουν αποσταλεί πολλά φαξ με ονόματα προπονητών από όλη την Ελλάδα, ενώ και Σερραϊοι προπονητές έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να αναλάβουν τον πάγκο του Πανσερραϊκού. Ποιος θα αναλάβει τελικά… απλά υπομονή όπως και λέει και η τοποθέτηση. Στα προσεχώς, Ηλίας Εγγόνιδης.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός!

Ενημερώνουμε το κοινό του Πανσερραϊκού, ότι η ομάδα μας, βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή από την αρχή της εβδομάδας. Στον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟ Κοσμίου στις 2/12, υπηρεσιακός προπονητής θα είναι ο Ηλίας Εγγονίδης.

Κύριο μέλημα της διοίκησης και του τεχνικού διευθυντή είναι η εξεύρεση ενός στελέχους που θα πλαισιώσει τους παίκτες μας, με όλες τις αθλητικές αξίες που πρεσβεύει ο Πανσερραϊκός και θα μπορεί προπονητικά να βάλει τις βάσεις, όχι μόνο για την φετινή χρονιά αλλά και για τις επόμενες. Ζητάμε εμπιστοσύνη και χρόνο σε αυτή την προσπάθεια, όσο κι αν χρειαστεί να περιμένουμε, για την εξεύρεση του κατάλληλου τεχνικού.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr