Με ευχές για επιτυχίες έκοψαν την βασιλόπιτα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου

Με ευχές για επιτυχίες έκοψαν την βασιλόπιτα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου

Σε ένα εξαιρετικό και οικογενειακό κλίμα, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Εθνικού Σιδηροκάστρου έκοψαν την βασιλόπιτα της ομάδας για το 2018 σε γνωστό καφέ-μπαρ το απόγευμα της Παρασκευής 26/1. 

Ο πρόεδρος Νίκος Μουντουλάρης ευχήθηκε επιτυχίες για τη νέα χρονιά, με την ομάδα να βρίσκεται μέσα στους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι τυχεροί που κέρδισαν τα δύο φλουριά που υπήρχαν στη Βασιλόπιτα ήταν οι Νίκος Γιαννακοπουλος και Μιχάλης Ευσταθιάδης, οι οποίοι παρέλαβαν τα δώρα τους που ήταν χρηματικό ποσό από τον φίλαθλο της ομάδας μας Ιωσηφ Παναγιωτίδη ο οποίος πρόσφερε στην συνέχεια της βραδιάς και το γεύμα της ομάδας σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, με τους παίκτες να κάνουν ένα μικρό απολογισμό για τη μέχρι τώρα πορεία ευχόμενοι όλοι μαζί το 2018 να φανεί ακόμα καλύτερο.

Η βασιλόπιτα με το έμβλημα του Εθνικού ήταν προσφορά του Νίκου Γάλβα, προέδρου των παλαιμάχων του Εθνικού, που αποτελεί σταθερό υποστηρικτή της τα τελευταία χρόνια.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr