Με επιτυχία το 5ο τουρνουά ακαδημιών της Νίκης Χριστός

Με επιτυχία το 5ο τουρνουά ακαδημιών της Νίκης Χριστός

Την Κυριακή 28 Μάιου διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ομάδα της Νίκης Χριστός το 5o τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου. Μάλιστα αυτή τη φορά είχε και διεθνή χαρακτήρα, καθώς συμμετείχε και η Βουλγαρική Ακαδημία ΜΕΤΣΕΤΑΤΑ.
Οι κερκίδες του γηπέδου καθώς και οι βοηθητικοί χώροι του γηπέδου ήταν κατάμεστοι από κόσμο που ήρθαν από πολύ νωρίς να δουν τους μικρούς αθλητές να αγωνίζονται.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 15 ομάδες με αρκετές από αυτές να έχουν σε κάθε κατηγορία δύο γκρουπ. Ο ΠΑΟΚ , η ΑΕ Πολυκάστρου, Βουλγαρική ΜΕΤΣΕΤΑΤΑ, ο Πανσερραικός , η Σέρρες 85, οι Λέοντες , οι Αετοί, ο Παναθλητικός , ο Ηρακλής Σερρών η ΑΕ Νιγρίτας, ο Εθνικός Σιδηροκάστρου , η Ροδόπολη, η Ηράκλεια , το Σκούταρι και φυσικά οι διοργανωτές της Νίκης Χριστός. Έγιναν περίπου 50 αγώνες με περισσότερους από 500 αθλητές διαφόρων ηλικιών 6 έως 13 χρονών χωρισμένοι σε 4 τμήματα Bambini, Pro-junior, Junior και Προ –Παιδικό .

Ο Πρόεδρος της ομάδας Νίκης Χριστός Νίκος Καλαμάρας σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε: “Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής για την ακαδημία μας γιατί πάρα πολλά παιδιά μπορούν να χαρούν παίζοντας ποδόσφαιρο σε έναν πολύ όμορφο χώρο και να ανταγωνιστούν συνομήλικους τους από άλλες ακαδημίες . Για εμάς στο Χριστός είναι προτεραιότητα μας η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου να περνάει μέσα από της ακαδημίες όπου με σωστή δουλεία τα παιδιά να αθλούνται αλλά και να διασκεδάζουν”.
Μέσα σ’ αυτό το γιορτινό κλίμα μετά την λήξη του τουρνουά έγινε και το τελευταίο για την φετινή αγωνιστική χρονιά οικογενειακό διπλό της ανδρικής ομάδας . Για την ιστορία οι “πορτοκαλί” που είχαν στο πλευρό τους το μεγαλύτερο μέρος των θεατών επικράτησαν των “λευκών” με σκορ 3-0 που έπαιζαν όμως και με λιγότερους παίχτες
Η διοίκηση του Α.Σ. Νίκης Χριστός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που βοήθησαν στην διοργάνωση του 5ου τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της ομάδας .
Πιο συγκεκριμένα τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Παράρτημα Σερρών ) για την ιατρική και νοσηλευτική κάλυψη του τουρνουά. Τον σύνδεσμο διαιτητών Ν. Σερρών και ιδιαίτερα τους πέντε νέους διαιτητές που παραβρέθηκαν από πολύ νωρίς και διαιτήτευσαν όλα τα παιχνίδια του τουρνουά μέχρι αργά το απόγευμα.
Την εταιρεία ΝΕΚΤΑΡ ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ και τον υπεύθυνο της κ. Αναστασιάδη, τον αντιπρόσωπο της ALGIDA και ΕΒΓΑ ΣΤΟΝ Ν. Σερρών κ. Γιαννακόπουλο, καθώς και τον κ. Παπαδανιήλ . Την εταιρεία αθλητικών ειδών LEGEA , όπως και τα super market ΑΒΡΑΜΗ στο Σιδηρόκαστρο που χωρίς αυτούς ήταν αδύνατο η διεξαγωγή του τουρνουά.
Όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά , τους προπονητές και τους αθλητές με τους γονείς τους που γέμισαν από νωρίς τους χώρους του γηπέδου.
Τέλος τους ακούραστους εθελοντές που εδώ και αρκετές ημέρες θυσίασαν πολλές ώρες προσωπικού χρόνου για την καλύτερη διοργάνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε την επόμενη χρονιά στο 6ο Τουρνουά Ακαδημιών της Νίκης Χριστός.

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr