Με διαστημικό πρώτο ημίχρονο πέρασε τον Αστέρα ο Πανσερραϊκός U20 !

Με διαστημικό πρώτο ημίχρονο πέρασε τον Αστέρα ο Πανσερραϊκός U20 !

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ U20  81 / 64  ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και με ένα μαγικό πρώτο δεκάλεπτο η νεανική ομάδα του Πανσερραϊκού θα ήταν αδύνατο να ηττηθεί από την ανδρική ομάδα του Αστέρα Καβάλας. Οι “κόκκινοι” του Φ.Κοκολιού έκαναν εκρηκτικό ξεκίνημα (12-0) και δεν απειλήθηκαν ποτέ, αφού ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι στο πρώτο μισό της αναμέτρησης.

Όταν ξεκινάς με 12-0, 24-10 και δεκάλεπτο 38-25 θα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να διεκδικήσει κάτι…πόσο μάλλον όταν παίζεις στην έδρα σου. Με πεντάδα φωτιά (Δατσιάδης,Κάτος,Δημητρακάς,Ντίνος, Γεωργιανός) τα “λιοντάρια” πυροβολούσαν από παντού και έκλεισαν το πρώτο μέρος στο + 24 (59-35). Από την άλλη πλευρά το σύνολο του Καμαράκη δεν ήταν άστοχο,αλλά δεν μπορούσε να βρει τις λύσεις στο πίσω κομμάτι.

 Ένα αναμενόμενα κακό δεύτερο ημίχρονο δεν θα μπορούσε να στερήσει από τους γηπεδούχους την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τον δυνατό συμπολίτη Γ.Σ Σερρών.

 Διαιτητές: Δημάδης-Τσακιρίδης

Τα δεκάλεπτα: 38-25,59-35,72-49,81-64.

Σύντομα οι πόντοι της αναμέτρησης…

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr