Με διακρίσεις οι μικροί Μαχητές στο πρωτάθλημα Β.Ελλάδος

Με διακρίσεις οι μικροί Μαχητές στο πρωτάθλημα Β.Ελλάδος

Το Σάββατο 13/05/2017, στις Μουριές Κιλκισίου διεξήχθη ο ετήσιος αγώνας Πρωταθλήματος Ατομικής Χρονομέτρησης για όλες τις κατηγορίες. Ο Σερραϊκός Σύλλογος ΜΑΧΗΤΗΣ-BIKE RIDERS εκπροσώπησε επάξια τον νομό Σερρών για ακόμα μια φορά.
Αρχικά οι μικροί αθλητές μας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο με τον ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΚΟΝΤΟ (2ος Μίνι Μικρά), ΑΛΚΗ ΣΚΕΜΠΕΡΗ (4ος Μίνι Μικρά) και ΙΩΑΝΝΗ ΓΚΟΥΓΚΟΥΦΚΑ (ως πρωτοεμφανιζόμενος έλαβε την χαρά και την εμπειρία της συμμετοχής.). Στα Μίνι Μεγάλα ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ τερμάτισε 15ος ανάμεσα σε 26 αθλητές. Στην κατηγορία των Παίδων ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ κατετάγη 20ος.


Στην κατηγορία των MASTER σε μια διαδρομή 20χλμ ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ ήρθε 4ος στην σειρά τερματισμού στην κατηγορία των 30+ ενώ οι ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ και ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΛΑΧΟΣ τερμάτισαν στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία των 40+.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr