Με δεκαεξάδα… ανάγκης στα Τρίκαλα ο Πανσερραϊκός!

Με δεκαεξάδα... ανάγκης στα Τρίκαλα ο Πανσερραϊκός!Από εκεί που η συμμετοχή του στον αγώνα με τα Τρίκαλα ήταν κυριολεκτικά… στον αέρα, το γεγονός πως τα “λιοντάρια” θα δώσουν τελικά κανονικά το παρών, αλλά με αποστολή ανάγκης, μοιάζει το μικρότερο δυνατό κακό, καθώς θυμίζουμε πως στόχος όλων είναι ο υποβιβασμός του Πανσερραϊκού να έρθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Μετά τα όσα απίστευτα έγιναν στο σύλλογο τις προηγούμενες ώρες, με τα δελτία της ομάδας να κάνουν ταξίδια, αλλά εν τέλει να μην υπάρχει πρόβλημα για την συμμετοχή της, καθώς έτσι κι αλλιώς είχαν γίνει κινήσεις και συνεννόηση τόσο με την Football League όσο και με την ΕΠΟ, ο Πέτρος Στοΐλας που έχει αναλάβει χρέη προπονητή ολοκλήρωσε την προετοιμασία με πολλά προβλήματα. Πέρα από την απουσία του τιμωρημένου Γιώργου Κάκκο, προέκυψαν και αρκετές ακόμη με παίκτες να κουνούν ουσιαστικά μαντήλι και έτσι οι 16 διαθέσιμοι για το ματς βγαίνουν με το ζόρι, αφού συμπεριλήφθηκαν και οι νεαροί που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος κυρίως με την ομάδα Νέων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανσερραϊκός έχει στην αποστολή δύο τερματοφύλακες που δεν είχαν λεπτό συμμετοχής μέχρι τώρα.

Αναλυτικά οι δεκαέξι της αποστολής είναι: Άντμαν, Πορής, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Μακούσης, Ποζατζίδης, Στέβιτς, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής, Δούμτσος, Πέτρου, Πόζογλου, Εν’ Νομό, Γουάλεϊ.

Εκτός δηλαδή είναι και οι τερματοφύλακες Ρίστιτς και Πολίτης, αλλά και οι Κρητικός, Ρούσσος, Ορφανίδης, Ρούντοβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, που είναι άγνωστο αν θα ξαναφορέσουν την κόκκινη φανέλα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr