Με Δέντσα στη Νάουσα το Παραλίμνιο!

Με Δέντσα στη Νάουσα το Παραλίμνιο!

Μπορεί το κυρίως μενού της εξ αναβολής 14ης αγωνιστικής στην Γ΄ Εθνική να διεξάγεται την Τετάρτη, ωστόσο ο Απόλλων Παραλιμνίου αγωνίζεται την Πέμπτη στις 15:00 στη Νάουσα κόντρα στην τοπική ομάδα, σε ένα δύσκολο από την μία παιχνίδι, που από την άλλη όμως αποτελεί ευκαιρία για την ομάδα να δείξει τις δυνατότητες της όντας και ενισχυμένη.

 

Ο Παύλος Δημητρίου θα έχει στην διάθεση του τον Τάσο Δέντσα, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του και είναι ετοιμοπόλεμος να προσφέρει, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο ακόμη και για τον Τσομαχασβίλι που θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη για το ντεμπούτο του.

 

Η ομάδα έρχεται ενισχυμένη ψυχολογικά από τη νίκη με την ΑΕΠ Βατολάκκου και θα προσπαθήσει για ανάλογη εικόνα και στην Ημαθία.

 

Τον αγώνα ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Ρούσης Δημήτριος (ΕΠΣ Θεσσαλίας), με βοηθούς του κ.κ. Αναστασίου Αλέξανδρο και Σακκά Δημήτριο (ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr