Με Γκούρτσα & Πόζογλου κόντρα στον Άρη!

Με Γκούρτσα & Πόζογλου κόντρα στον Άρη!

Περιπετειωδώς ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Άρη(17:00 EΡT3), καθώς με τις καιρικές συνθήκες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες και τις αναβολές του αγώνα με την Λαμία, οι “κόκκινοι” έχουν ημέρες να πατήσουν γήπεδο. Το θετικό πάντως για τον Παναγιώτη Διλμπέρη είναι ότι μπορεί να υπολογίζει πλέον στους Δημήτρη Γκούρτσα και Στέλιο Πόζογλου που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους.

 

Μάλιστα είναι πολύ πιθανό και για τους δύο να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, παρότι ο Πόζογλου τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπισε μία ίωση. Αντιθέτως εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Τσούτσης που δηλώθηκε να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής στο Κλεάνθης Βικελίδης, αλλά και ο Άντριτς που περιμένει την μπλέ κάρτα του από την Σερβία για να προχωρήσει η έκδοση του δελτίου.

 

Αναλυτικά στην 18αδα είναι οι: Μέλκας, Κασίμης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Φουσού, Πόζογλου, Ρούτσης, Κανούλας, Τσιμίκας, Κάκκο, Τσελεπίδης, Καψάλης, Παναγιωτίδης, Σιάκκας, Κτιστόπουλος, Γκούρτσας.

 

Ο Πανσερραϊκός έχει να επισκεφθεί την έδρα του Άρη από τη σεζόν 2014-15 όταν οι δύο ομάδες διεκδικούσαν την άνοδο από την Γ΄ Εθνική και μπορεί οι “κόκκινοι” να ηττήθηκαν 1-0, αλλά ήταν αυτοί που στο τέλος της σεζόν πανηγύρισαν.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr