Με Γκιόκα, απουσίες και πίστη για τη νίκη ο Πανσερραϊκός κόντρα στην Τρίγλια!

Με Γκιόκα, απουσίες και πίστη για τη νίκη ο Πανσερραϊκός κόντρα στην Τρίγλια!
by

Σε ένα πρωτάθλημα εξπρές, όπως το φετινό, όλοι οι αγώνες έχουν τον χαρακτήρα του «must win». Ο Πανσερραϊκός έκανε την κακή του παρένθεση και έχει έρθει η ώρα για επιστροφή στις νίκες, κόντρα σε μια αξιόλογη ομάδα που δεν έχει χάσει απο κανέναν «μεγάλο» της κορυφής ενώ αντίθετα κέρδισε και τον ΑΟΚ.

Τα «λιοντάρια» θα παραταχθούν με μια σημαντική αλλαγή…αυτή του Πέτρου Στοΐλα, που αποχώρησε απο την ομάδα την Πέμπτη και την θέση του ανέλαβε ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, ο Γιάννης Γκιόκας, που γνωρίζει εδω και δυο χρόνια, πολύ καλά τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα δεν θα γνωρίσει κοσμογονικές αλλαγές, αφού τα συστήματα και τις προπονήσεις ο ίδιος άνθρωπος τις προετοίμαζε μαζί με το επιτελείο του Πανσερραϊκού και τον Σερραίο, πρώην τεχνικό.

Οι αγώνες είναι συνεχόμενοι στην Football League και δεν υπάρχει το περιθώριο για…«δάκρυα» ή «σαμπάνιες» μετά απο ανεπιτυχή ή επιτυχημένα αποτελέσματα, αντίστοιχα. Χωράει μόνο η σοβαρότητα και οι παίκτες του Πανσερραϊκού καλούνται να είναι πιο συγκεντρωμένοι στο επόμενο σετ αγώνων με θεωρητικά βατούς αντιπάλους, όπως η Τρίγλια, ο Θεσπρωτος και η ΑΕΠ Κοζάνης. Όλες αυτές οι ομάδες όμως, παίζουν για τους δικούς τους στόχους και μόνο η φανέλα του Πανσερραϊκού δεν μπορεί να τις κερδίσει, όπως φαντάζονται μερικοί ρομαντικοί…

Στα αγωνιστικά, η ομάδα συνεχίζει να ζει με τα προβλήματα της, που όμως η εσωτερική διαχειρίση, τα έχει καλύψει όπως πρέπει και τα «λιοντάρια» παραμένουν εντός στόχου. Εκτός για τον αγώνα με την Τρίγλια, είναι οι τραυματίες Ολαϊτάν, Γεωργιάδης, Πίντο, Κόντσι, Γερόλυμος και ο Τεντζέρης.

Συγκεκριμένα, η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Γκιόκας, απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές καθώς υπάρχουν μικροπροβλήματα.

Η αποστολή:

Γουναρίδης, Καβουσάκης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Κουτσίδης, Καλί, Ζέρης, Τσόπελας, Ψάλτης, Μαρκιόνι, Κρητικός, Λουφάκης, Γράβας, Τριανταφύλλου, Μέσι, Πέτρου, Τσιμίκας, Γκούρτσας, Πράντο, Μασκανάκης, Παπαβασιλείου, Θεοδωρίδης.

 

Share