Με Γιάννη Κακιούζη οι ομάδες της ΑΕΣ!

Με Γιάννη Κακιούζη οι ομάδες της ΑΕΣ!

Με μια θερμή ανακοίνωση η ομάδα της ΑΕΣ καλωσόρισε τον σπουδαίο Γιάννη Κακιούζη στο ανδρικό και εφηβικό της τμήμα, σε ρόλο προπονητή, για το αναπτυξιακό εγχείρημα, με τις ευλογίες του μπασκετικού Πανσερραϊκού!

Αυτό είναι το δεύτερο προπονητικό εγχείρημα του Γιάννη Κακιούζη μετά τον πάγκο των Ικάρων την σεζόν 2019-20, όπου ήταν τεχνικό δίδυμο με τον Πασχάλη Ρούλη και κατάφεραν να προβιβάσουν τους «κυανοκίτρινους».

Απο το SSN…Γιάνναρε καλή επιτυχία!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η μπασκετική οικογένεια της ΑΕΣ καλωσορίζει στο «τιμόνι» της ομάδας τον Γιάννη Κακιούζη!
Η Διοίκηση της ΑΕΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον coach Γιάννη Κακιούζη, στο πλαίσιο της συνένωσης δυνάμεων και συμπόρευσης, σχεδόν όλων των σερραϊκών αθλητικών σωματείων, με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού μηχανισμού Τεχνικής Υποστήριξης, δημιουργώντας θεμέλια υγιούς ανάπτυξης στις υποδομές αλλά και σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.
Ο Γιάννης Κακιούζης το τελευταίο διάστημα ήταν σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΣ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των τμημάτων της, Ανδρικού – Εφηβικού,για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021… και οι συζητήσεις μετουσιώθηκαν σε οριστική συμφωνία.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr