Με Αυστραλό, Αμαραντίδη(!) και 20αδα ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Εργοτέλη!

Με Αυστραλό, Αμαραντίδη(!) και 20αδα ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Εργοτέλη!

Από την στιγμή που ο Πανσερραϊκός προτιμά το χιούμορ στα social media από τις επίσημες ανακοινώσεις, είναι λογικό η ανακοίνωση της αποστολής κόντρα στον Εργοτέλη να συνοδεύεται και από απορίες των φιλάθλων, καθώς σε αυτήν πέρα από γνώριμα πρόσωπα περιλαμβάνονται ο 18χρονος Αυστραλός Γουάλεϊ για τον οποίον είχαμε ενημερώσει το πρωί ότι μάλλον βρίσκεται στις Σέρρες, αλλά και ο 20χρονος πλάγιος χαφ Βασίλης Αμαραντίδης από τον Ηρακλή που προφανώς και είχε αποκτηθεί στο φινάλε των μεταγραφών.

Βέβαια όσον αφορά τον δεύτερο υπήρχε εδώ και καιρό ενημέρωση ότι ήταν στο στόχαστρο, έχοντας δύο ματς με την πρώτη ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, επαγγελματικό συμβόλαιο εδώ και δύο χρόνια και πέρασμα από τις ακαδημίες της Κιέβο νωρίτερα, ωστόσο η μεταγραφή του δεν είχε επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα.

Κατά τα άλλα ο Περικλής Αμανατίδης πήρε 20 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη και συγκεκριμένα τους: Ristic, Δεμένικο, Πόζογλου, Γκούρτσα, Βοσκόπουλο, Τσιμίκα, Αμαραντίδη, Γιαξή, Whalley, Stevic, Τσαμούρη, Σιάκκα, Γκέκα, Τζιτζικαλάκη, Τσελεπίδη, Παπουτσογιαννόπουλο, Ιωαννίδη, Ζιγκερίδη, Δούμτσιο, Χατζηδίμπα. Εξ αυτών οι 10 είναι νέα πρόσωπα στην ομάδα.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr