Με απουσίες για τη νίκη στην Λευκάδα ο Απόλλων Παραλιμνίου

Με απουσίες για τη νίκη στην Λευκάδα ο Απόλλων Παραλιμνίου

Ο ξεκάθαρος πλέον για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στα μπαράζ ανόδου είναι η κατάκτηση της 3ης θέσης και αυτή… περνάει από το νησί της Λευκάδας. Εκεί την Κυριακή(20/5 17:00), οι Σερραίοι αντιμετωπίζουν τον Τηλυκράτη με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το προβάδισμα σε αυτή τη… μίνι μάχη, με φόντο μία ελπίδα ανόδου που δεν αποκλείεται και να ξεπροβάλλει μέσα στο καλοκαίρι.

Βέβαια και από το πρώτο ματς η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά αποδείχθηκε… σκληρό καρύδι και με δεδομένο πως οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου μετά από 360΄ στα μπαράζ δεν έχουν καταφέρει να βρούνε ακόμη δίχτυα και ταυτόχρονα δέχονται πολύ δύσκολα γκολ, αναμένεται ακόμη ένα κλειστό ματς υπό φυσιολογικές συνθήκες.

Το σίγουρο είναι πως ο Απόλλων θα πάει στην Λευκάδα με σημαντικές απουσίες στην αμυντική του γραμμή, καθώς δεν μπήκαν στο λεωφορείο οι τραυματίες Γουναρίδης και Μερεσιώτης, όπως και ο αρχηγός Βασίλης Τάκας που είναι τιμωρημένος, άπαντες βασικότατοι όλη τη σεζόν και έτσι οι αλλαγές θα είναι δεδομένες με τους Σαββίδη, Τσαούση και Κουτζαβασίλη πιθανότατα να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Τέλος, ο Νίκος Πουλημάς από τον σύνδεσμο Κέρκυρας θα σφυρίξει στο ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 20/5( 17:00 )

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
Διαιτητής: Πουλημάς Νικόλαος(Κέρκυρας)
Βοηθοί: Σκορδίλης(Κέρκυρας), Τίκας(Θεσπρωτίας)

ΣΑΒΒΑΤΟ 19/5( 18:00 )

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Διαιτητής: Τσιτσανούδης Βάιος(Λάρισας)

Βοηθοί: Νίκζας, Μάνος(Λάρισας)

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr