Με απουσίες & αλλαγές κόντρα στην Λαμία ο Πανσερραϊκός

Με απουσίες & αλλαγές κόντρα στην Λαμία ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά και για τις επόμενες 10 ημέρες καλείται να βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση και αποτελεσματικότητα προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει, για αυτό και ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναμένεται να κάνει αλλαγές στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Λαμία, καθώς από τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας είναι αυτό από το οποίο τα “λιοντάρια” δεν έχουν κάτι να χάσουν.

 

Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα παραδοθούν άνευ όρων στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, ωστόσο σίγουρα τα ματς κόντρα σε Κισσαμικό και Καλλονή είναι τα must win για τους “κόκκινους”.

 

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού επέλεξε να ξετιμωρήσει σε αυτό το ματς του Στέβιτς και Φουσού, ενώ πιθανότατα θα πάρουν ανάσες οι Ρούτσης και Γκούρτσας και δεν αποκλείεται να δούμε αλλαγή και στο κέντρο της άμυνας. Αυτό σημαίνει ότι θέτουν υποψηφιότητα για φανέλα βασικού σε σχέση με το ματς στο Αιγίνιο οι Τσελεπίδης, Παπατζίκος, Σιάκκας, Κανούλας, Τσούτσης και λογικά θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ο Άντριτς.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr