Με απουσίες αλλά αποφασισμένος για νέα αρχή στη Ριζούπολη ο Πανσερραϊκός

Με απουσίες αλλά αποφασισμένος για νέα αρχή στη Ριζούπολη ο Πανσερραϊκός

Με μία τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής της Super League 2 Betsson. Οι “κόκκινοι” αντιμετωπίζουν την Κυριακή 04/12(15:00) στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας τον Παναθηναϊκό Β’, με τον Παύλο Δερμιτζάκη  να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή, η οποία αναχώρησε αεροπορικώς για την Αθήνα. 

Τα “λιοντάρια” αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τραυματισμών, με τα περισσότερα εκ των οποίων βέβαια έχουν συνηθίσει να ζούνε το τελευταίο διάστημα, ωστόσο άπαντες είναι έτοιμοι για να κάνουν μία νέα αρχή και να πάρουν τη νίκη που τόσο χρειάζονται.

Αναλυτικά οι 20 παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Γιαννίκογλου, Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Παντεκίδης, Σιόντης, Θυμιάνης, Ανάκογλου, Σοφιανός, Κανίς, Μούργος, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Λιούμης, Παπαβασιλείου, Στίνα, Σαϊντ.

Εκτός  έμειναν οι Τσομπανίδης, Μασάι, Παπακωνσταντίνου, ο ανέτοιμος Κόντσι και οι Μυστακίδης, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Καραμπερης, Τσαγκαλίδης, Οικονόμου, Νάτσος που αντιμετωπίζουν διαφορετικά προβλήματα τραυματισμών.

 

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr