Με ανακοίνωση-απάντηση “σβήνει” την φωτιά, που άναψε… ο μπασκετικός Πανσερραϊκός !

Με ανακοίνωση-απάντηση "σβήνει" την φωτιά, που άναψε... ο μπασκετικός Πανσερραϊκός !

Ανακοίνωση με την μορφή απάντησης (σε ποιους;) υπέγραψε ο έφορος του μπασκετικού Πανσερραϊκού, Θάνος Μηλούσης ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τελειώνει η χρονιά για τον Πανσερραϊκό και ότι αυτό που στάλθηκε στα sms παιχτών και προπονητών αφορά μόνο την δεδομένη χρονική στιγμή, που το πρωτάθλημα και τα πάντα γύρω στην χώρα είναι στον αέρα. Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες του ‘SSN’, η οικονομική συνέπεια στην ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού, υπάρχει η πρόθεση να τηρηθεί σε μια ομολογουμένως καταστροφική χρονιά, λόγω του Κοροναϊού!

 Αναλυτικά τι αναφέρουν τα “λιοντάρια” στην ανακοίνωση τους στο Facebook.

Ανακοίνωση

Το Τμήμα Μπάσκετ Ανδρών του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το μήνυμα εσωτερικής ενημέρωσης των αθλητών του που εστάλη ιδιωτικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και άστοχα δημοσιοποιήθηκε από άγνωστη πηγή, δηλώνει τα παρακάτω:

1. Η φράση “οι συμβάσεις αναστέλλονται” που αναφέρθηκε στο πλαίσιο λήψης κατεπειγόντων μέτρων περιορισμού της διασποράς του COVID-19 και μετά την επίσημη αναστολή του Πρωταθλήματος δε μεταφράζεται σε καμία περίπτωση ως “οι συμβάσεις διακόπτονται” ή, διαφορετικά, “τερματισμός της χρονιάς”!

2. Η ομάδα λειτουργεί όλη την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σύμφωνα με τους κανόνες της Πολιτείας, των Αρχών του αθλήματος και του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο απρόσκοπτα την πορεία της.

Ο Έφορος του Τμήματος
Θάνος Μηλούσης

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr