Με Αμανατίδη τα Τρίκαλα στις Σέρρες

Με Αμανατίδη τα Τρίκαλα στις Σέρρες

Ο πάγκος της ομάδας των Θεσσαλών έμεινε ορφανός μετά το διαζύγιο με τον Αλέκο Βοσνιάδη, ωστόσο οι ιθύνοντες του συλλόγου έσπευσαν άμεσα για να βρουν τον αντικαταστάτη του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκλεκτός των Τρικάλων είναι ο Περικλής Αμανατίδης που πριν ένα μήνα αποχώρησε από τον Αιγινιακό, ενώ είχε περάσει ξανά από τη θεσσαλική ομάδα το 2015. Η συμφωνία των δύο πλευρών αφορά σε συμβόλαιο 1,5 χρόνου, καθώς όπως τονίζει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Γιαλιάς θέλει να βάλει τέλος στις συνεχείς αλλαγές προπονητών.
Αυτό βέβαια σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα υπάρξουν κι αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, είναι δεδομένο ότι θα γίνει ένα γερό ξεσκαρτάρισμα και θα μείνουν μόνο όσοι είναι σε θέση να κάνουν πρωταθλητισμό.
Από εκεί και πέρα αλλαγές αναμένονται το επόμενο διάστημα και σε διοικητικό επίπεδο στα Τρίκαλα σε ό,τι αφορά το Δ.Σ. του συλλόγου, με τον Γιαλιά πάντως να παραμένει το «αφεντικό» της ομάδας.

 

πηγή:mikriliga.com

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr