Με Άντριτς αλλά και απουσίες στην Σπάρτη ο Πανσερραϊκός!

Με Άντριτς αλλά και απουσίες στην Σπάρτη ο Πανσερραϊκός!

Ο Πανσερραϊκός ξεκινά αύριο το ταξίδι για τη Νότια Ελλάδα και την Σπάρτη, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 15:00 την ομώνυμη ομάδα αναζητώντας ένα νέο ξεκίνημα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

 

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης ανακοίνωσε σήμερα την αποστολή η οποία περιλαμβάνει μόλις 17 ποδοσφαιριστές, καθώς τα προβλήματα είναι αρκετά. Οι Βοσκόπουλος, Ρούτσης και Πόζογλου είναι τραυματίες και δεν είναι στην διάθεση του, ενώ το δελτίο του Ρίστιτς δεν είναι ακόμη έτοιμο και ως εκ τούτου ο Σέρβος που έδειξε καλά στοιχεία είναι εκτός αποστολής, όπως και ο νεαρός Παναγιωτίδης. Αντιθέτως ετοιμοπόλεμος είναι πλέον ο Άντριτς που πήρε και χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την Λοκομοτίβ και δεν αποκλείεται να κάνει και την πρώτου του συμμετοχή.

 

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Μέλκας, Τσελεπίδης, Andric, Παπατζίκος, Καψάλης, Jessy Fusu, Κάκκο, Ιωαννίδης, Κανούλας, Γκούρτσας, Τσούτσης, Σιακκας, Tadic, Κασίμης, Κτιστόπουλος, Τσιμίκας, Stevic.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr