Με άμυνα-γρανίτη πέρασε από την Προσοτσάνη το Ρούπελ !

Με άμυνα-γρανίτη πέρασε από την Προσοτσάνη το Ρούπελ !

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  39-61  ΡΟΥΠΕΛ

 

Πολύ καλή εμφάνιση και εύκολη νίκη για την ομάδα του Ρούπελ, που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα με δύσκολη έδρα. Το σύνολο του Νίκου Κηρύκου ήταν υποψιασμένο και παίζοντας εξαιρετική άμυνα καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πέτυχε την 8η του νίκη σε 16 αναμετρήσεις.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, όπου οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ (13-16), το Ρούπελ πάτησε “γκάζι” στην δεύτερη περίοδο και ξέφυγε με 25-38 στο ημίχρονο. Οι “μπλε” διαχειρίστηκαν άψογα το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα από τους γηπεδούχους. Τον Α.Ο.Κ, που βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση, θα υποδεχθεί την ερχόμενη αγωνιστική το Ρούπελ.

 Τα δεκάλεπτα: 13-16,25-38,33-49,39-61.

Προσοτσάνη: Νυμφόπουλος 4,Οικονόμου 6,Σωτήρη,Ασλαμαζίδης,Ντιπ 6(1),Στάικος, Δημαρίδης 9, Γελκοβάνης 2,Ρέντος 1,Δουλκέρογλου 4,Μιχαηλίδης,Βουβαλίδης 7.

Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 6,Τσίντσιος,Χαραλαμπίδης 4(1),Αναστασιάδης 2, Γιαννάτος 24(2),Στάσας 9(1),Πολεμαρχάκης,Τάσκος 9,Πεχλιβάνος 7.

Share

Μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης και με έναυσμα την κορυφαία αναγνώριση που γνωρίζουν τα διαδικτυακά μέσα, η ομάδα μας δημιούργησε τον διαδικτυακό τόπο www.serressport.gr